Osnaživanje kripto zajednice : Bitget organizuje meetup u Rijeci

Osnaživanje kripto zajednice : Bitget organizuje meetup u Rijeci
Osnaživanje kripto zajednice : Bitget organizuje meetup u Rijeci – Crypto Adria

Bitget, vodeća kripto mjenjačnica i Web3 kompanija, sa zadovoljstvom najavljuje novi meetup u Rijeci, Hrvatska. Zakazan za 12. jul, ovaj događaj je dio programa COO Apprentice,inicijative osmišljene kako bi mladim ljudima koji su izašli iz fakulteta pružili vrijedna znanja o industriji i praktično iskustvo u Web3 kroz mentorstvo s industrijskim stručnjacima.

Ovaj meetup predstavlja značajnu priliku za hrvatsku blockchain i kripto zajednicu da steknu vrijedne uvide u kripto tržište. Posjetioci mogu očekivati prezentacije koje pokrivaju nedavne tržišne trendove uz uvod u Bitget platformu i njen ekosustav. Web3 projekti iz hrvatskog kripto prostora i novoobučeni COO pripravnici će sudjelovati kao govornici, stvarajući angažirano iskustvo učenja. Interaktivni elementi, poput malih izazova s uzbudljivim nagradama u obliku Bitget mercha, dodatno će unaprijediti privlačnost događaja.

Meetup je namijenjen raznolikoj publici, pozdravljajući blockchain entuzijaste koji žele povezati se s istomišljenicima i ostati u toku s tržišnim trendovima. Profesionalci koji žele proširiti svoju mrežu unutar kripto prostora i investitori zainteresovanih za istraživanje novih investicijskih prilika takođe će pronaći značajnu vrijednost u sudjelovanju.

Ovo nije prvi Bitgetov događaj u zajednici unutar balkanske regije. Dana 28. juna, kompanija je organizovala uspješan meetup u Ateni, Grčka, privukavši više od 50 učesnika i generišući aktivno sudjelovanje tokom interaktivnih sesija. Osim toga, 12. juna, Bitget je surađivao s Univerzitetom u Nikoziji na Cipru, prvim univerzitetom na svijetu koje nudi akreditirane poslijediplomske studije iz blockchaina i digitalne valute, predstavljajući svoju stručnost studentima univerziteta i lokalnoj kripto zajednici.

Kroz seriju meetupa Blockchain4Youth, Bitget naglašava svoju predanost edukaciji široke publike o ogromnom potencijalu blockchain tehnologije i uzbudljivim mogućnostima koje nudi decentralizovane financije. “Osnaživanje mlađe generacije s jakim temeljima u obrazovanju o kriptovalutama nije samo strategija usmjerena na budućnost, već je i temeljna odgovornost.


Vjerujem da opremanje mladih odraslih osoba znanjem i kritičkim vještinama potrebnim za navigaciju u evoluirajućem pejzažu digitalnih sredstava je ključno za stvaranje odgovorne i informirane budućnosti za cijeli kripto ekosustav. Prioritetiziranjem obrazovnih inicijativa, možemo osigurati da sljedeći val investitora ulazi na tržište pripremljen da donosi ispravne odluke, identifikuje potencijalne rizike i značajno doprinese kontinuiranoj inovaciji unutar kripto prostora.” komentarisao je Vugar Usi Zade, COO u Bitgetu.

Ostale informacije o događaju možete pronaći ovdje https://lu.ma/y0k4m01c.

O Bitgetu

Osnovan 2018. godine, Bitget je vodeća svjetska kripto berza i Web3 kompanija. Služeći više od 25 milijuna korisnika u 100+ zemalja i regija, Bitget berza je posvećena pomoći korisnicima da trguju pametnije sa svojim pionirskim značajkama copy tradinga i drugim trgovačkim rješenjima. Ranije poznat kao BitKeep, Bitget Wallet je vrhunski multi-chain kripto novčanik koji nudi niz sveobuhvatnih Web3 rješenja i značajki uključujući funkcionalnost novčanika, zamjenu, NFT Marketplace, DApp preglednik i još mnogo toga. Bitget inspiriše pojedince da prihvate kripto kroz saradnju s vjerodostojnim partnerima, uključujući legendarnog argentinskog fudbalera Lionela Messija i turske nacionalne sportaše Buse Tosun Çavuşoğlu (svjetska prvakinja u hrvanju), Sameta Gümüşa (zlatni medaljaš u boksu) i İlkina Aydın (članica nacionalnog odbojkaškog tima).


Bitget Wallet Za medijske upite, molimo kontaktirajte: media@bitget.com

Podelite ovaj članak
URL za deljenje
Prethodna objava

Profitabilnost rudarenja Bitcoina porasla u junu dok se tržište prilagođavalo polovljenju

Sljedeća objava

Britanski regulator upozorava javnost na lažnu Bitcoin prevaru

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pročitaj sledeće