IT Superquiz u ljetnom izdanju

IT Superquiz u ljetnom izdanju
IT Superquiz u ljetnom izdanju – Crypto Adria

Već do sada prepoznati i dugoočekivani kviz od strane Superteama donosi novu uzbudljivu veče koju ne smijete propustiti. Novi, šesti po redu IT Superquiz organizuje se u šest gradova, u novom ljetnom terminu.


Označite svoje kalendare za 5. jul 2024. jer će se ovaj događaj održati u:

📍 *The Works Coworking, Spinčićeva ul. 2b (Split)

📍 Caffe bar La Resistance, Emova ulica 1 (Pula)

📍 Campus Caffe, Ul. kralja Petra Svačića 1c (Osijek)

📍 Restoran Bar Desetka, Univerzitet Crne Gore – Tehnički Fakulteti (Podgorica)

📍 Caffe & Pizza Bar Urban, Trg John F. Kennedy 6b (Zagreb)

📍 Caffe bar Akvarij, Ul. Radmile Matejčić 5 (Rijeka)


Pridružite se i testirajte svoje IT znanje, upoznajte istomišljenike i provedite nezaboravnu veče ispunjenu zabavom i izazovima. Ne propustite priliku da budete dio ovog uzbudljivog događaja!

Magija Superquiza


Ovaj kviz nije samo običan test znanja – to je veče puna zabave, takmičenja i prilike za povezivanje s ljudima koji dijele istu strast prema tehnologiji. Zamislite prostor ispunjen energijom, smijehom i uzbuđenjem, dok se timovi nadmeću za titulu najboljih tehnoloških znalaca. Kviz je osmišljen kako bi testirao vaše znanje iz različitih aspekata IT-a, od istorije računalnih tehnologija do najnovijih inovacija u svijetu softvera i hardvera.


Ne samo da ćete imati priliku pokazati svoje znanje, već su i nagrade izvanredne. Prva nagrada je prestižni PlayStation 5, uređaj koji je mnogima na vrhu liste želja. Druga nagrada je društvena igra Catan + ekspanzija, savršena za okupljanja s prijateljima i porodicom. Treća nagrada, gajba piva, osigurava da zabava može trajati još dugo nakon završetka kviza.
Superteam se pobrinuo da gosti ne ostanu gladni ni žedni. Hrana i piće su osigurani, pa ćete moći uživati u ukusnim zalogajima i osvježavajućim pićima dok mozgate nad pitanjima.


Prijavite se i budite dio nečega posebnog


Detalji i link za prijavu su dostupni ispod. Prijavite se što prije kako biste osigurali svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju. Takmičenje u kvizu ne samo da vam pruža priliku da osvojite sjajne nagrade, već i da budete dio zajednice koja cijeni znanje i inovacije. Ovaj kviz je samo prvi u nizu, a planirano je širenje na šest gradova, čime se stvara mreža događaja koji će okupiti najbolje tehnološke umove iz cijele regije.

Budite dio magije Superquiza i doživite nezaboravnu veče ispunjenu znanjem, takmičenjem i zabavom!


Prijave su otvore

Podelite ovaj članak
URL za deljenje
Prethodna objava

Blockchain tehnologija u lancu nabavki

Sljedeća objava

Njemačka vlada prebacila dodatnih 282.74 Bitcoina na berze.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pročitaj sledeće